Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Koningsdag in Godlinze

De stekjesmarkt in Godlinze kunnen we met een gerust hart een keiharde klassieker noemen. Het idee is simpel: dorpers steken stekjes uit andermans tuin -het liefst bij bejaarden- en bieden die rondom de joods-synodale kerk tegen forse meeneemprijzen te koop aan. In de kerk kun je bier drinken met zelfgebakken roggenstoet (“Glinzer Roggenpokkel”).

Interieur van de joods-synodale kerk

Er is een stal voor tweedehands lederen breukgoed en er zijn gebruikte keppels die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Verder verkopen inwoners van Godlinze spulletjes en hebben kinderen hun eigen vrijmarkt. Klein, simpel, gezellig, teder en abject.

Nieuw dit jaar: vanaf 11.00 uur kunnen kinderen op lammetjes rijden of een rit onder een paard maken! Vanaf 12.00 is er huisgemaakte schelvispekel in Café Snor. Om 13.30 uur sluiten we af met een heuse dwergenbingo.

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.