Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Vechtpartij na discussie over begroeting in Mediamarkt Groningen

In de Mediamarkt op het Sontplein in de stad Groningen is gisteren een discussie uitgemond in een vechtpartij. Een verkoopmedewerker van de Mediamarkt begroette een klant met “goedemorgen” waarop de klant antwoordde dat het volgens hem al “goedemiddag” was.

Mediamarkt, Sontplein

Na de correctie van de klant hield de medewerker voet bij stuk en vroeg hij de klant waar hij hem die “prachtige ochtend” mee kon helpen. De klant deelde hierop een kopstoot uit aan de medewerker, waarbij de klant ook zijn horloge in de mond van de medewerker duwde.

De klant is door de politie gearresteerd. Hij was volgens de politie al vaker aangehouden, nadat iemand niet de juiste begroeting in relatie tot het tijdstip gebruikte. Vooral in de namiddag schijnt de man extra alert te zijn en heeft hij onder andere een vrouw van 19 onlangs in de gracht bij de Spilsluizen geduwd, nadat zij hem met “goedenavond” begroette om 17.58 uur.

 

 

 

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.