Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Samenwerking PVV en PvdD onderzocht

De leiders van de Partij voor de Vrijheid en de Partij voor de Dieren overwegen een samenwerkingsverband. Dit naar aanleiding van een artikel in de Nieuwe Revu over oorzaken van ‘het allochtonenprobleem’. Een gesprek dat hierop volgde resulteerde erin dat partijleiders Geert Wilders en Marianne Thieme nader tot elkaar kwamen. We tekenden enkele uitspraken van hen op.

Geert Wilders (bron: tweedekamer.nl)

Thieme: “Ten eerste aandacht voor de zwakkeren, bedreigd door machthebbers en sterkeren. Geert en ik herkennen ons daar beiden in. Wij zeggen dan expliciet: het gaat om zowel mensen als dieren. Die moet je beschermen. We kiezen er immers niet voor onder welk gesternte we geboren worden.”

Wilders: “… Precies, maar wel waarheen we migreren en wat we daarin als regering toestaan. Het was de PVV die kwam met het initiatief voor de Dierenpolitie. Het is een waanzinnige krenking van onze bloeiende maatschappij dat er door enkele treurige medelanders dieren worden mishandeld. Met name het religieuze slachten door moslims zou moeten worden gestopt. We leven hier bij mijn weten al minimaal 500 jaar niet meer in de Middeleeuwen.”

Thieme: “Waar wij elkaar ook vinden is in de invloeden van buitenaf. Wat ons betreft wordt de import van invasieve soorten geheel beëindigd. Ook alle import van goederen waar deze soorten per ongeluk meekomen, moet sterk gereguleerd worden. We doen af en toe wat lacherig over tijgermuggen, maar dat is nog maar het begin. Ziekten van ver zullen steeds meer een serieus gevaar vormen voor ons dichtbevolkte land. Voor zowel mens als dier.”

Wilders: “Mee eens. We zijn een overvol land. Wij zeggen dan op onze beurt wat mevrouw Thieme net zei: het gaat om zowel mensen als dieren. ‘Marokkaan en tijgermug – keer naar waar je kwam vandaan weer terug’. Of beter, blijf vooral weg. Allerlei buitenlandse invloeden zullen zo onze rijke cultuur met haar bekende Joods-christelijke tradities minder vervuilen. Bovendien kunnen echte Nederlanders die producten zélf weer vol trots gaan produceren.”

Marianne Thieme (bron: tweedekamer.nl)

Thieme: “…Wat door de afname van transportkilometers en inferieure Chinese producten weer voor vermindering van vervuiling van de natuur zal zorgen. De klimaatverandering zal hierdoor ook worden afgeremd. Zoals we weten zullen miljoenen mensen uit bijvoorbeeld Afrika hiereen willen komen als klimaatvluchtelingen, als we niet oppassen.”

Wilders: “Een beetje warmer is het hier al, maar het moet niet té aantrekkelijk worden voor mensen die van nature beter gedijen bij snikhete temperaturen. Beter blijven deze in djellaba gehulde couscouskauwers in hun vaderland.”

Thieme: “Ik zou ook graag willen blijven schaatsen in een oer-Hollands winterlandschap. We zijn bereid de bijna doodgevroren kikkers te redden en de PVV heeft al aangegeven dat hiervoor de Dierenpolitie eventueel ingezet kan worden. Voorts zijn wij van mening dat er een einde moet komen aan de bio-industrie.”

We mogen concluderen dat het eerste enthousiasme er is. Bestaat er een kans op een fusie? De toekomst zal het uitwijzen. Met een idee voor de naam willen we alvast een handje helpen: ‘Partij voor de Vrijheid van Nederlandse Natuur en Cultuur’.

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.