Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Cascadeurs gaan Vindicat helpen met cultuuromslag

De thuisbasis van Vindicat aan de Grote Markt te Groningen (bron: ANP/nu.nl).

Cascadeursbureau Van Noorden Van Dalen uit Roompot op den Berg (L) gaat de Groningse studentenvereniging Vindicat ondersteunen bij de noodzakelijke cultuuromslag.

Voor het realiseren van de cultuuromslag en het toekennen van eventuele nieuwe bestuursbeurzen aan het corps is een maand extra tijd nodig. Dit naar aanleiding van de ene na de andere bizarre situatie waarin het gezelschap zich weet te manoeuvreren.

De ondernemers van genoemd cascadeursbureau waren tijdens hun studietijd elk 14 jaar lid van Vindicat. Van Dalen was van 1986 tot 2001 Assessor Secunda. Hij kent het klappen van de zweep, letterlijk en figuurlijk. Van Noorden, nu gemeenteraadslid voor de VVD in Hoogrik-Westmonster, loopt met een rollator. Tijdens zijn ontgroening droeg hij 3 dagen een kachelpijp en kwam daardoor in ademnood.

Het cascadeursbureau wil Kermesse d’Hiver nieuw leven inblazen. Tevens ligt de incidentenregistratie onder vuur; Van Dalen zal de herijking hiervan verzorgen. De registratie wordt nu nog bijgehouden in een onbeveiligd Excel-document, terwijl de eisen vanuit de AVG dit uiteraard niet meer toestaan.

Van Noorden zal zich eerst bezighouden met de 23 bangalijsten. Deze zijn intussen ook verouderd; zo staat de erotische niche van de betreffende mokkels niet in de metadata, terwijl dit vanaf januari 2018 verplicht is gesteld in de Gedragscode.

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.