Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Kom tot rust rond het klooster van Sint Arelsbergen

Kom naar het Klooster in Sint Arelsbergen! Ook de omgeving is al zo heerlijk. Beekjes, mergelgrotten, rivierdalen, de Sint Pietersberg, de appelstroop, het abdijbier.

Maar ook stad Aken met zijn vele Thaise en Chinese massagesalons ligt in de buurt. Vanuit Vaals ontdekt u deze centra van ondeugd van hun mooiste kant. Met de glooiende tengere lichamen, hun spectaculaire dalen en de temperatuur die hier altijd nét iets hoger is dan in de rest van Nederland, waant u zich een beetje op de Wallen.

De crypte (bron: reliwiki)

Uw libido zal herrijzen en uw geslacht zal een uitstekende tijd doormaken. Ook in de Thaise salons ontbreekt het u aan niets. Een aantal grote salons is splinternieuw en heerlijk luxueus met een privésauna en zonnehemel.

En heeft u zin in een gangbang? Dat kan. Het klooster in Sint Arelsbergen verzorgt zelfs gangbangs voor oudere heren. Heeft u nog geen ervaring, dan kunt u het vaardigheidsbewijs tijdens uw verblijf halen in maar twee dagen! In veel gevallen vergoedt uw zorgverzekering de kosten onder de code E95, tot een maximum van 295 euro.

Tot slot: de crypte van het klooster onthult een sensationele verrassing. Deze moet u gezien, gehoord, geproefd en vooral gevoeld hebben. U gaat hier geblinddoekt naar binnen, nadat u een zwijgplicht over de ervaring hebt getekend. Als herboren verschijnt u weer, her en der nog wat appelstroop op het lichaam.

Voor meer informatie, bezoek de site van Sint Arelsbergen.

 

Wees de eerste om reactie te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.