Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Persoonlijke ‘Satisfying Maandag’ van Youtuber Mick onthuld

Veel Nederlanders kennen hem wel: de fameuze Nederlandse Youtuber Mick. De sympathieke jongeling is onder andere bekend van zijn ‘Satisfying Maandag‘-afleveringen, waarin hij op maandagen een aantal videofragmenten verzamelt en presenteert.

Deze filmpjes zijn vanzelfsprekend zonder uitzondering ‘satisfying’, of zoals we in Nederland ooit zeiden: bevredigend. Mick is zonder twijfel een gezonde Nederlandse vent, dus vroeg De Sandaal zich af hoe een wérkelijk bevredigende aflevering van zijn Satisfying Maandag eruit zou zien; persoonlijk en onthullend, zonder direct te denken aan zijn vaste kijkerspubliek.

De Sandaal vroeg, Mick draaide. Geniet van het gevoelige, kwetsbare maar vooral moedige resultaat…

 

Reacties zijn gesloten.